Inspirationsföreläsning

Vilket är ditt mönster?

Vissa lyckas med nästan allt de företar sig. Andra försöker, men kommer aldrig dit de vill. Mina föreläsningar handlar om att kraften att nå dit du vill redan finns inom dig – det gäller bara att hitta den.

Hur hittar man rätt inställning?

Motivation och inspiration är nycklarna. Och det är precis det som jag hjälper dig med. Mental träning är viktig, inte bara för elitidrottare. Förmågan att fokusera på rätt saker är värdefull för oss alla. ”Vanlig” träning och hälsa är något som ligger mig otroligt varmt om hjärtat och mina föreläsningar om dessa ämnen anpassas helt efter målgruppens behov. Beroende på vad du, ditt företag eller ditt idrottslag är intresserade av, väljer jag att fokusera på den mentala eller den fysiska delen av träningen när jag hjälper er.

Mera info om förelsningar och referenser finns på www.gunnarsoderstrom.se.

gunnar-ny
bild1
bild2
bild5
bild6

Gunnar Söderström arbetar som föreläsare, personlig tränare och naprapat, och har en gedigen idrottsbakgrund. Nämnas kan bland annat två starter i VM i triathlon, en femteplacering i Vasaloppets Öppet spår år 2015 samt rankad tvåa i Sverige som triathlet för några år sedan.

Som naprapat har Gunnar behandlat 27 000 patienter och därtill har han haft ett stort antal PT-kunder. Bland hans klienter finns elitidrottare, domare inom internationell elitfotboll, Polisen, Försvarsmakten och Läkemedelsverket.

Gunnar Söderströms föreläsningar är mycket omtyckta och uppskattade för att de är inspirerande, kommer från hjärtat och för att innehållet känns genuint och väl genomarbetat.

Gunnars förhoppning är att var och en av åhörarna lämnar föreläsningen med en enorm känsla av energi och – att alla kan mer än de tror.